Roots Advocaten zoekt een ervaren medewerker met grondige kennis van vennootschapsrecht (flexibele afspraken / freelance)

24 november 2020

Ben je geboeid door de wereld van familiale ondernemers? Wil je werken aan boeiende en uitdagende dossiers, waar en wanneer het jou past? Wil je de tijd hebben om interessante juridische vraagstukken grondig te bestuderen en er met collega’s over te brainstormen? Wil je deel uitmaken van een klein team van ervaren en gedreven advocaten? Dan is Roots Advocaten iets voor jou.

Wij zoeken een gemotiveerde collega om ons team te versterken op freelancebasis of deeltijds, met flexibele afspraken.

Jouw profiel?
Het vennootschapsrecht kent voor jou geen geheimen. Een goede kennis van familiaal vermogensrecht is een troef. Je schrijft vlot aandeelhoudersovereenkomsten en bent vertrouwd met eigendomsstructuren (maatschappen, stichtingen e.d.m.). Je hebt een vlotte en accurate pen, en beschikt over uitstekend juridisch inzicht en een gezonde kritische ingesteldheid. Je hebt bij voorkeur minimaal vijf jaar ervaring.

Wat bieden wij jou?
Wij zijn een nichekantoor dat streeft naar topkwaliteit, met als voornaamste focus familiebedrijven. Je zal de kans krijgen mee te werken aan uitdagende en interessante dossiers, in een aangename werksfeer. We hechten veel belang aan work-life balance. Flexibiliteit is bij ons geen loos begrip. Een samenwerking op freelancebasis of deeltijds is mogelijk. Je werkt waar en wanneer het jou best uitkomt.

Interesse?
Bezorg je cv met motivatiebrief aan Sofie Lerut via sofie.lerut@rootsadvocaten.be. Alle sollicitaties worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.