Nieuws

12 november 2019Expo Stephan Vanfleteren

Stephan Vanfleteren is zonder meer een van de meest gerenommeerde en gelauwerde Belgische fotografen. Ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag presenteert het Fotomuseum Antwerpen (FOMU) zijn eerste grote overzichtstentoonstelling.

Bij het grote publiek is hij vooral bekend om zijn indringende zwart-witportretten, maar de voorbije decennia leverden een brede waaier aan journalistieke, documentaire en artistieke fotografie. In deze tentoonstelling krijgen zowel de iconische beelden als de ongekende parels een plaats, en wordt de evolutie in Stephan Vanfleterens oeuvre zichtbaar.

Roots Advocaten is trots partner te zijn van deze schitterende tentoonstelling. Nog tot 1 maart in het FOMU in Antwerpen!

16 september 2019Studiedag nieuw economisch recht

Op de studiedag van 17 oktober 2019 komen een aantal recente wetten aan bod die voor ingrijpende wijzigingen zorgen voor ondernemingen. Het gaat om nieuwe bepalingen over misbruik van economische afhankelijkheid en onrechtmatige bedingen in contracten tussen ondernemingen. Ook het mededingingsrecht ondergaat grondige wijzigingen, onder meer in de vorm van hogere boetes.

Lees meer